top of page
TL Consult

VOORDELIGE ASBESTINVENTARISATIE EN EPC
Asbestinventarisatie vanaf €350€ excl.
Ook EPC nodig? Combiservice mogelijk vanaf €520 excl.

Inventarisatie van asbesthoudende materialen

In het kader van haar Actieplan Asbestafbouw heeft de Vlaamse regering eind november 2022 een nieuwe regelgeving i.v.m. asbest uitgevaardigd.


Wilt u uw woning verkopen en dateert die van vóór 2001, dan mag u dat enkel doen als u aan de kandidaat-koper een officieel abestattest kunt voorleggen.

GECERTIFIEERD ASBESTDESKUNDIGE

Als gecertifieerd asbestdeskundige is TLA Consult gemachtigd om een asbestinventaris op te maken. Wij maken een rondgang in uw eigendom en beschrijven gedetailleerd welke materialen en onderdelen asbest kunnen bevatten. Op basis daarvan bezorgen wij u vervolgens het verplichte asbestattest.

asbestinventaris

Voordelige asbestinventarisatie en EPC

De prijs voor een asbestinventarisatie kan al vanaf € 350 excl. btw. Hebt u ook een EPC nodig? Dan bieden we een gecombineerde service aan vanaf € 520 excl. btw!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Om te vermijden dat u verschillende partijen moet contacteren en dus meer dan één afspraak moet maken, biedt TLA Consult een totaalservice aan. Wij kunnen alle onderzoeken, controles en keuringen tezelfdertijd uitvoeren. En daarvoor hanteren wij ook speciale pakketprijzen.


Aarzel dus niet als u uw huis gaat verkopen. Maak gebruik van onze totaaloplossing en schakel TLA Consult in voor:

EPC-rapport + elektrische keuring voor verkoop + asbestattest

HEEFT U EEN ASBESTATTEST NODIG?

Maak vandaag nog een afspraak met TLA Consult uit Rumbeke voor een asbestinventaris.
bottom of page