top of page
TL Consult

TL CONSULT:
gespecialiseerd in veilig bouwen

Zwart-op-wit bewijs

De veiligheidscoördinator bezoekt uw werf. Daarna bezorgt hij zijn rapporten aan de bouwheer-architect en aannemer. Hij stelt ook een materialenlijst op: een zwart-op-wit bewijs dat er met kwalitatief materiaal is gewerkt. Die haalt u natuurlijk boven als extra argument om uw huis te verkopen. Na de werkzaamheden ontvangt u ook een postinterventiedossier: een draaiboek van het uitgevoerde werk, met alle technische gegevens. Want wordt uw woning later nog aangepast? Dan moet haar structuur perfect bekend zijn.

IN ORDE MET WETGEVING

Werkt u met twee of meer aannemers? Dan bent u verplicht om een veiligheidscoördinator onder de arm te nemen. Schakel daarom TL Consult in voor veilig bouwen. Met ons veiligheids- en gezondheidsplan verlopen de werkzaamheden volgens de wetgeving, en neemt u geen enkel risico!

veiligheidscoördinatie

Sinds 2006 heeft TL Consult ervaring met compleet verschillende projecten: van kleine verbouwingen tot de constructie van industriegebouwen.

 

Vertrouwt u op TL Consult? Dan bent u zeker van deskundigheid. Bovendien bieden wij de veiligheidscoördinatie en EPB-verslaggeving in één pakket aan. Zo hoeft u niet te zoeken naar meerdere specialisten. U hebt één aanspreekpunt en verliest geen tijd.

GARANDEER UZELF EN UW VAKMANNEN EEN VEILIGE WERKOMGEVING.

Contacteer TL Consult voor uw afspraak.
bottom of page