top of page

TL Consult: gespecialiseerd in veilig bouwen

In orde met wetgeving

Werkt u met twee of meer aannemers? Dan bent u verplicht om een veiligheidscoördinator onder de arm te nemen. Schakel daarom TL Consult in voor veilig bouwen. Met ons veiligheids- en gezondheidsplan verlopen de werkzaamheden volgens de wetgeving, en neemt u geen enkel risico!

Zwart-op-wit bewijs

De veiligheidscoördinator bezoekt uw werf. Daarna bezorgt hij zijn rapporten aan de bouwheer-architect en aannemer. Hij stelt ook een materialenlijst op: een zwart-op-wit bewijs dat er met kwalitatief materiaal is gewerkt. Die haalt u natuurlijk boven als extra argument om uw huis te verkopen. Na de werkzaamheden ontvangt u ook een postinterventiedossier: een draaiboek van het uitgevoerde werk, met alle technische gegevens. Want wordt uw woning later nog aangepast? Dan moet haar structuur perfect bekend zijn.

Veiligheid en EPB in één pakket

Sinds 2006 heeft TL Consult ervaring met compleet verschillende projecten: van kleine verbouwingen tot de constructie van industriegebouwen. Vertrouwt u op TL Consult? Dan bent u zeker van deskundigheid. Bovendien bieden wij de veiligheidscoördinatie en EPB-verslaggeving in één pakket aan. Zo hoeft u niet te zoeken naar meerdere specialisten. U hebt één aanspreekpunt en verliest geen tijd.

Garandeer uzelf en uw vakmannen een veilige werkomgeving: contacteer TL Consult voor uw afspraak.

TL Consult
bottom of page