Uw aanspreekpunt voor renovatieadvies

Alles over de EPC-labelpremie

Elke woning moet zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom is een goede EPC-score van het grootste belang. Maar wat als uw woning geen gunstige EPC-score krijgt? Dan hebt u recht op een EPC-labelpremie wanneer u binnen de 5 jaar de nodige renovatiewerken laat uitvoeren. TL Consult staat u bij met gericht renovatieadvies zodat u weet welke werken noodzakelijk zijn.

Bedrag premie wordt bepaald door enkele factoren

De hoogte van de EPC-labelpremie is afhankelijk van het type gebouw, het behaalde EPC-label en of u al dan niet een beschermde afnemer bent. Goed om te weten: de EPC-labelpremie is niet stapelbaar met de totaalrenovatiebonus.​

Informeer u alvorens te renoveren

Renovatieadvies in Roeselare

Wilt u meer informatie over het renovatieadvies dat TL Consult in Roeselare u biedt? Of vraagt u zich af of en wanneer u in aanmerking komt voor een EPC-labelpremie? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen met de glimlach.

Bent u benieuwd naar de algemeen geldende principes en voorwaarden, naar de te volgen procedure voor het aanvragen van een EPC-labelpremie? Dan kunt u alvast voor meer informatie terecht op onderstaande websites van de Vlaamse overheid.